LIGE PETICE

Barcelona sprema pakleni plan neposlušnom igraču. Evo kako će mu se osvetiti

Foto: Profimedia

BARCELONA se pokušava riješiti Martina Braithwaitea (31), s kojim je ugovorno vezana još dvije godine. Danski ofenzivac daleko je od Xavijevih planova i klub pokušava doći do sporazumnog rastanka. Za Braithwaitea to znači da mu Barcelona mora isplatiti svih osam milijuna eura ako želi prijevremeni raskid ugovora s njim.

Visoke tenzije između igrača i kluba rezultirale su salvom zvižduka kojima su navijači dočekali danskog napadača na otvaranju sezone protiv Rayo Vallecana. Odnosi su se, čini se, dodatno pogoršali. Tako katalonski Sport piše da Blaugrana svojem igraču sprema neviđenu osvetu.

Barcelona će mu dati papire zadnji dan prijelaznog roka

Naime, Barcelona je u proteklih nekoliko mjeseci našla više zainteresiranih kupaca, a igrač i njegov agent su odbili svaku ponudu. Svjestan je, navode španjolski mediji, da ugovor kakav ima u Barceloni neće pronaći nigdje i sada to želi iskoristiti do kraja.

Klub mu je ponudio istu opciju kao i Samuelu Umtitiju i Netu, da klub napuste bez plaćanja odštete i s čistim računom, ali je Danac odbio i takav prijedlog. Barceloninim čelnicima je prekipjelo i odlučili su od njega napraviti primjer, piše Sport.

Klub ga smatra nezahvalnim jer mu je dao sjajan ugovor i imali su jako puno strpljenja kad je bio ozlijeđen te su mu omogućili oporavak. Zbog toga su naumili raskinuti ugovor tek posljednji dan prijelaznog roka.

Time bi mu morali isplatiti ono što mu duguju, ali bi njemu jako umanjili šansu da nađe novi klub jer većina klubova dotad ima formiranu momčad. Klub, navodi isti izvor, istražuje i zakonske mogućnosti po pitanju toga moraju li Dancu isplatiti cjelokupnu vrijednost ugovora.

Pročitajte više