HRVATSKI NOGOMETAŠI

Barcini ultrasi došli pred Rakitićevu kuću, on se ispričao

Foto: Getty Images

ŠPANJOLSKI AS danas je donio vijest da su Ivanu Rakitiću pred vrata došli radikalni navijači Barcelone koji su htjeli izraziti svoje nezadovoljstvo njegovim postupkom nakon Barcelonina poraza od Liverpoola 4:0. 

Pripadnici radikalne navijačke skupine Boixos Nois zamjerili su hrvatskom reprezentativcu što je dva slobodna dana iskoristio za odlazak u Sevillu i slavlje na kojem se družio s Joséom Maríjom del Nidom Carrascom, sinom bivšeg predsjednika Seville.

Na Instagramu je objavio fotografiju sa slavlja nakon čega su ga navijači napali u komentarima, a onda je hrvatski veznjak cijeli zapis obrisao kako bi malo smirio strasti. 

Rakitić je izašao iz kuće te okupljenim navijačima objasnio kako je u Sevillu išao zbog obiteljskih razloga i dodao da nije htio nikoga uvrijediti. Na kraju je sve završilo mirno, a navijači su od Rakete zatražili još bolje igre u preostalim utakmicama. 

U obranu hrvatskog veznjaka stao je i Ernesto Valverde. 

"Razgovarao sam s njim zato što je htio da razgovaramo. Sve što ja mogu reći je da je on vrhunski profesionalac", rekao je Valverde pa dodao: 

"Išao je u Sevillu provesti vrijeme sa svojom obitelji i opustiti se. Netko se htio slikati s njim i to je to, nema smisla zbog toga sumnjati u njegov profesionalizam."

Pročitajte više