Barić definitivno napušta Dinamo

“DEFINITIVNO odlazim! Neke stvari nisu mi se svidjele, i ne želim više gutati te laži! O meni se u zadnjih tjedan dana napisao niz dezinformacija, blaćen je moj rad i sad bi bilo dosta. Odlazim i gotovo.” – izjavio je za sportski direktor Dinama Otto Barić.

Tijekom cijelog tjedna, otkada je odbio sjesti na Dinamovu klupu Barićev odlazak visio je u zraku, a potvrdu je dobio jučer nakon telefonskh razgovora s Mamićem i Barišićem, kada je i dogovorio sastanak na kojem će objasniti razloge svojeg odlaska.

Barić je rekao kako je Dinamu želio pomoći svojim iskustvom, no naišao je na nerazumijevanje i ne želi to više trpiti. Dodao je kako neće tražiti nikakav novac, te da odlazi mirno želeći svima u klubu i oko njega sve najbolje.

Barića su zasmetali napisi u medijima koji su nagađali tko je platio put njegovoj supruzi u Lisabon, te zašto se Barić nije vratio kući zajedno s momčadi. Sada već bivši sportski direktor Dinama rekao je za Večernji kako je on sam platio supruzi put i boravak u Lisabonu, a u avionu s kojim su se vraćali Dinamovci iz Lisabona nije bilo mjesta.

Kako god bilo i koji razlozi postojali za odlazak iz Dinama, Barića su uvijek smetali novinski napisi, i uvijek je vodio bitku s novinarima. Da je bio malo popustljiviji prema medijima možda bi njegova epizoda u Dinamu drugačije završila.

Pročitajte više