Barić najboljeg hrvatskog vratara prepušta Belgiji

UZ PLETIKOSU najbolji hrvatski vratar, Vedran Runje koji sjajno brani za Marseille, shvatio je da se u Hrvatskoj na njega ne računa, te nagovijestio kako bi u ovakvim okolnostima rado brani za Belgiju.

"Kad već ne dolazim u obzir za našu reprezentaicju, rado bih branio za Belgiju. Ali, ostavljam otvoreno pitanje pravne mogućnosti da se to realizira." - izjavio je Runje za Sportske novosti.

Nije ništa neobično da se za sjajnog vratara kojeg u svoje redove navodno žele dovesti Roma i Arsenal, interesira belgijski izbornik Anthuenis.

"Ne znam bih li mogao braniti za Belgiju. Jer, osim što sam odigrao dvije prijateljske utakmice za našu mladu reprezentaciju, branio sam i u Imoli protiv BiH, u kvalifikacijama za EP."

Runje je ipak pokrenuo postupak za dobivanje belgijske putovnice. Za Belgiju želi nastupati, samo je pitanje hoće li pronaći rupu u pravilima.

Hrvatska, očito, ima i previše dobrih vratara, pa nam ne treba prvi vratar nekakvog kluba koji zaostaje 2 boda za vodećim na ljestvici francuskog prvenstva.

Pročitajte više