Barić nezadovoljan Kranjčarom i Bošnjakom

UNATOČ visokoj pobjedi Dinama nad belgijskim Beverenom u Ligi UEFA, koja je "plave" trebala ispuniti optimizmom, u nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici protiv Osijeka zagrebački su nogometaši ponovo razočarali navijače odigravši mršavih 1:1. Valja napomenuti i da je Osijek potkraj utakmice propustio stopostotnu šansu, pa se može reći da je Dinamo još i dobro prošao.

Sportski direktor Dinama Otto Barić i trener Nenad Gračan ponovo imaju razloga za nezadovoljstvo, u Osijek se išlo po tri boda.

Barić je za Sportske novosti izjavio kako je Osijek igrao čvrsto i agresivno, što "očito nije odgovaralo nekim igračima Dinama".

"Posebno onima koji su trebali voditi tu igru, tu mislim na Kranjčara i Bošnjaka. Lopta je previše bila u zraku, a tu su igrali koji se brane u pravilu jači. Kad još je realiziraš prigode, poput onih koje je imao Zahora, onda ne možeš ništa drugo reći nego da je rezultat realan i moraš biti zadovoljan." – izjavio je Barić nakon utakmice.

Činjenica jest da je nakon ulaska Hrvoja Štroka umjesto Nike Kranjčara Dinamo dobio na živosti, iz čega je u konačnici pao i izjednačujući pogodak, ali sumnjamo da je Bošnjak, bez sumnje najpožrtvovniji igrač Dinama ove sezone, zaslužio takvu javnu prozivku.

Trener Gračan za razliku od Barića ipak nije pojedinačno imenovao igrače odgovorne za loš rezultat, kazao je samo kako "realizacija nije bila dobra" pa dodao da je "očito utakmica s Beverenom ostavila traga".

Pročitajte više