Barić: Nisam otpisao Bišćana

HRVATSKI izbornik Otto Barić izjavio je kako nije zlopamtilo, te da će Bišćanu pružiti drugu priliku ako on to zasluži svojim ponašanjem i igrama.

Iako je Barić nakon Bišćanovog "bijega" iz Čateža izjavio kako ga nikad više neće pozvati u reprezentaciju, za Jutarnji list je izjavio kako "ne smije biti tako rigorozan".

Barić se pita otkud Bišćanu pomisao da neće biti među 18 reprezentativaca kad o tome nikad nije bilo riječi. Navodno mu je još u Ljubljani rekao kako će vrlo vjerojatno igrati. Da nije otišao bio bi na klupi, a da je Tudor rekao da ne može, Bišćan bi igrao od prve minute, rekao je Otto Barić.

"Ali, ne smije zaboraviti da smo ga uzeli kad ga nigdje nije bilo", dodao je Barić govoreći o Igoru Bišćanu.

Hrvatski izbornik pratio je hrvatske reprezentativce ovaj vikend.

I dalje ga muči Rapaić koji nakon dva tjedan probe u Liverpoolu nije zadovoljio Houlliera. Barić je prije utakmice s Bugarskom izjavio kako je to zadnji put da u momčadi ima Rapaića dok ne nađe klub, no Miki će unatoč tome što je još uvijek bez kluba biti na pripremama reprezentacije.

Barića su zainteresirali i Tomo Šokota i Ivan Klasnić, koje će pažljivo pratiti, pa možda i oni dobiju poziv da se pridruže reprezentaciji.

Pročitajte više