Barić prekinuo prvi trening zbog neozbiljnosti

HRVATSKI izbornik Otto Barić usred treninga poslao je sve igrače u svlačionicu i najavio kako će s nekima ozbiljno porazgovarati. Naime, tijekom zagrijavanja i igre na dva gola igrači su se zezali, pričali o moru, godišnjem odmoru, itd...

Za četiri dana je utakmica koja Hrvatsku može zaustaviti u naumu da se plasira na Europsko prvenstvo, a igrači to ne shvaćaju ozbiljno? Ponašaju se kao da su se našli da si "othaklaju jednu tekmu", pa onda svaki svojim putem.

Barić nije govorio o pojedincima, tako da je pitanje koji su ga igrači razljutili. S obzirom na ne toliko jaku konkurenciju na nekim pozicijama moguće je da su si neki reprezentativci dali malo više slobode nego što bi trebalo.

Ipak, na prvom treningu, koliko god neozbiljan bio, Barić je vrlo zadovoljan napadačem Kamen Ingrada Zekićem koji je zabio najviše golova tijekom igranja. Razveselili su ga i Srna, Rapaić i Vranješ. Srna i Rapaić dugim su loptama tražili Zekića koji je izvrsno pohvatao sve njihove lopte i uspješno realizirao prilike.

Popis ozlijeđenih igrača sve je veći: i mladi napadač Mladen Petrić priključio se Tudoru i Mariću. No, Barić vjeruje kako će Tudor igrati bez obzira na napise u talijanskim novinama.

Hrvatska reprezentacija trening utakmicu s Krškim Posavjem odigrat će u srijedu u 16 sati.

Pročitajte više