Bariću zapeo za oko Didulica

KAKO se približava prijateljska utakmica protiv Njemačke, dužnosnici Hrvatskog nogometnog saveza pojačali su tempo priprema za taj susret.

Tako će 17. i 18. siječnja u Splitu izbornik Otto Barić i glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić razgovarati sa čelnicima Hajduka i Županijskog nogometnog saveza o organizaciji susreta, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u zagrebačkom hotelu Sheraton.

Nijemci u inspekciju u Split dolaze 23. siječnja. Utakmica će se igrati 18. veljače na stadionu Poljud u 20,45 sati.

Srebrić je, također, izvijestio da su utvrđeni termini dviju prijateljskih utakmica protiv gostiju iz Rumunjske. Bit će to 17. i 18. kolovoza ove godine.

Izbornik Barić istaknuo je kako je zadovoljan što su svi reprezentativci zdravi, te da za svaku poziciju u momčadi ima barem dva igrača. Zadovoljan je i kako Miki Rapaić igra u Anconi, ali ga brine što Igor Tudor (Juventus) i Dario Šimić (AC Milan) imaju malu minutažu u svojim klubovima. Također, napomenuo je kako mu je za oko zapeo bivši vratar Ajaxa, koji sada brani u bečkoj Austriji, australski Hrvat Joey Didulica.

Predsjednik Komisije za mali nogomet Boris Durlen podsjetio je da hrvatska malonogometna

reprezentacija od 29. siječnja do 1. veljače ove godine u Mađarskoj igra kvalifikacijski turnir za Europsko prvenstvo, koje je na rasporedu u veljači 2005. Uz Hrvate, sudjeluju Mađari, Grci i Latvijci, a pobjednik turnira plasirat će se na EP.

"Nadamo se plasmanu, jer smo ipak kvalitetniji od svojih protivnika", rekao je Durlen.

Pripreme malonogometne reprezentacije odvijat će se od 17. do 23. siječnja u Poreču.

RASPORED UTAKMICA KVALIFIKACIJSKOG TURNIRA -

29.01. (16,00): Hrvatska - Grčka

29.01. (18,00): Mađarska - Latvija

------------------------------------

30.01. (16,00): Hrvatska - Latvija

30.01. (18,00): Grčka - Mađarska

------------------------------------

01.02. (18,00): Mađarska - Hrvatska

01.02. (20,00): Latvija - Grčka

(Hina) im

Pročitajte više