HRVATSKI NOGOMETAŠI

Barišić nakon golčine: "Poseban trenutak. Iskoristio sam šefovu priliku"

Foto: Rangers TV

BORNA BARIŠIĆ prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca donio je pobjedu Rangersima u gostima kod St. Mirrena.

Hrvatski reprezentativac u minimalnom slavlju pogodio je s više od 20 metara iskosa u gornji kut.

>> Borna Barišić iz slobodnjaka fantastično zabio za pobjedu Rangersa

"Poseban trenutak za mene, zabio sam gol, a još sam zadovoljniji jer smo i pobijedili, uzeli smo tri boda s vrlo teškog gostovanja. Bilo je jako teško, posebno zbog vremena, ali gdje god dođemo svi igramo sa sto posto, nikada nije lako, ali najvažnije je da uzmemo ta tri boda", rekao je Barišić škotskim medijima nakon utakmice.


U posljednje vrijeme Hrvat nije bio u početnom sastavu kod Stevena Gerrarda pa mu je ovaj pogodak stoga od velikog značaja.

"Profesionalac sam, naravno da nisi sretan kada ne igraš, ali uvijek sam spreman i kada šef kaže da igram, spreman sam iskoristiti priliku."

Zlatko Dalić zvao ga je ponovno u reprezentaciju. Osim kvalifikacija za Euro 2020. i utakmica u Slovačkoj i Azerbajdžanu, pred Barišićem su i važne utakmice protiv varšavske Legije i Old Firm protiv Celtica.

"To mi puno znači, uvijek mi je čast igrati za reprezentaciju. Imamo teške utakmice u Slovačkoj i Azerbajdžanu, nadam se da će ovo razdoblje biti odlično i za Rangerse i za mene i za reprezentaciju", kaže Barišić.

"Igramo protiv Legije i Celtica, to je velika stvar, ali u Rangersima je svaka utakmica velika utakmica. Mentalitet je takav da u svakoj utakmici ideš na pobjedu i nadam se da će ovo biti jako dobar tjedan za nas", podvukao je hrvatski bek.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više