NBA

Barkley se posvađao sa Shaqom oko Jokića. "Je'l ti mene zezaš?"

Foto: Screenshot

U POPULARNOJ emisiji Inside The NBA povela se velika rasprava o Nikoli Jokiću i njegovom nastupu u četvrtoj utakmici finala Zapada.

Jokić je odigrao slabu utakmicu u porazu Denvera. Nije pogodio nijedan šut iz igre, a u zadnjoj četvrtini je praktički nestao s terena. Jokić u zadnje dvije utakmice u zadnjoj četvrtini nije ubacio nijedan šut, a TNT-ov komentator Charles Barkley rekao je da je Jokić umoran.

"Mali je umoran i naravno da jest. Ima toliko zaduženja na utakmici, momčad ovisi o njemu i logično je da ga je uhvatio umor. On je fantastičan igrač, ali potrošio je svu energiju", rekao je Barkley, a O'Neal se nije složio.

"Anthony Davis isto radi puno stvari", rekao je Shaq što je razljutilo Barkleya.

"Ti se šališ? Ne, Anthony Davis ne mora raditi ono što Jokić radi. On mora uzeti svaki skok, asistirati, zabijati i igrati obranu. Molim te", rekao je Barkley.

"Ej, Chuck, to radi svaki veliki igrač. To radi i LeBron. Ne mislim da je Jokić umoran, ali je imao problema s prekršajima. Kad je u ritmu je sjajan, ali kad mora sjediti na klupi sedam ili osam minuta, onda se ohladi. Tako da ti te priče da je umoran ne drže vodu", odgovorio mu je O'Neal.

"Daj, budi realan. Nema puno igrača u povijesti koji su morali stalno čuvati protivničkog najboljeg igrača, a Jokić to mora raditi stalno. Ne tražim mu isprike, ali samo kažem da ima užasno puno odgovornosti u toj momčadi", rekao je Barkley.

Pročitajte više