Barnett najavio da će Mirka srušiti u prvoj rundi

MIRKO FILIPOVIĆ u nedjelju će se, 31. listopada, boriti protiv Amerikanca Josha Barnetta koji je najavio kako će Cro Copa nokautirati u prvoj rundi.

Koliko je Barnett ozbiljno shvatio Mirka pokazuje i činjenica da je za meč s Mirkom angažirao nove ljude oko sebe s kojima će trenirati. Tako je počeo trenirati s Erikom Paulsonom i R-1 timom, te s Lou Smithom koji je zadužen za njegovu kondiciju.

Joshua Lawrence Barnett, s nadimkom The Baby Faced Assassin, rođen je 11.10.1977. godine, visok je 191 cm, a težak 114 kg.

U intervjuu za Puroresu Power Barnett je izjavio kako je potpuno spreman za meč s Mirkom, te kako je u odličnoj formi.

Američki borac smatra kako može izbjeći Mirkov high-kick ako će stalno držati ruke gore i ako će imati dobar rad nogu, prenosi njegovu izjavu. Barnett je dodao kako su svi borci koje je Mirko srušio high kickom ili stajali na mjestu ili bježali unatrag.

Barnett je ove godine imao samo jednu borbu (22.5. 2004. godine pobijedio je Roozea), za razliku od Mirka koji je u posljednjih 13 mjeseci imao 9 borbi, posljednju 15. kolovoza. Barnett misli kako će upravo toliko mečeva za Mirka biti hendikep ukoliko se borba oduži.

Pobijedi li Mirko Barnetta, idući protivnik mogao bi mu biti Fedor Emelianenko.

Pročitajte više