Barry Ferguson propušta Hrvatsku!

KAPETAN škotske reprezentacije Barry Ferguson propustit će prijateljski dvoboj između Škotske i Hrvatske.

>Burley objavio popis: Na Hampden po prvu pobjedu nad Škotima

Škotski izbornik George Burley jučer je objavio da kapetan Glasgow Rangersa propušta utakmicu sa Hrvatskom zbog ozljede zgloba koja ga muči već više od dva mjeseca. Izbornik Burley, koji  je već iz sastava izostavio veterana Glasgow Rangersa Davieja Weiru, svjestan je da će protiv Hrvatske morati bez svoje prve violine - Barrya Fergusona.

"Barry vuče svoju ozljedu još od veljače kada skoro uopće nije trenirao. Posjetit će doktore u utorak, pa ćemo znati više", otkrio je izbornik.

Dilema oko golmana

Osim ozljede Barryja Fergusona, izbornika škotske Georgea Burleya muče i slatke brige. Odlične ovosezonske partije vratara koji brani za Glasgow Rangerse, Allana McGregora,navela su  škotskog izbornika na razmišljanja oko prvog vratara na prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske.


"Allan je bio u sjajnoj formi tokom cijele sezone i pokazuje da bi mogao izrasti u klasnog vratara.  Izrazito mi je drago što imam dva vrhunska vratara u momčadi, to će samo pojačati motiv obojice da se bore za prvu poziciju", zaključio je Burley.

Inače, prvi vratar Škotske je Craig Gordon, vratar engleskog Sunderlanda.

F.V.
Foto: AFP

Pročitajte više