Bašić se osvetio Pjesnicima: Utvrdili smo se na trećem mjestu

TRENER Splita Tonći Bašić bio je prezadovoljan pobjedom u Kranjčevićevoj. Crveni su tako uzvratili Pjesnicima za poraz u Kupu otprije nekoliko dana.

"Ispostavilo se da je ovo opet bila jedna zanimljiva utakmica, dosta dinamična s puno prilika. Prvo poluvrijeme moglo je otići na obje strane, no presudila je naša borbenost i čvrstina. Želim pohvaliti sve svoje igrače, s ova tri boda mi ćemo se učvrstiti na trećem mjestu", rekao je Bašić.

"Split ima kvalitetnu ekipu, malo su nas zadesile te puste ozljede, sada će nam nedostajati i Šimić, ali siguran sam da ima tu dovoljno dobrih igrača. Imamo nekoliko mladih reprezentativaca, tu je Tešija, Lojić također čeka svoju priliku. Smatram da svi moji igrači mogu dobro odigrati", dodao je.

Strateg Zagrebaša Gordon Ciprić mogao je samo čestitati protivniku...

"Utakmica je mogla otići na obje strane, mi nismo realizirali neke svoje poluprilike i na kraju moram čestitati Splitu na zasluženoj pobjedi. Oni su iskusna ekipa, dok mi nemamo dovoljno igrača. Morali smo danas tražiti neka nova rješenja na nekim mjestima", rekao je Ciprić nakon utakmice.

Pročitajte više