Bundesliga

Bayern bez Sanea tri do četiri tjedna. Flick priznao da mu već nedostaje Perišić

Foto: EPA

TRENER Bayerna Hansi Flick je potvrdio kako će krilni napadač Leroy Sane biti izvan stroja sljedeća tri do četiri tjedna zbog ozljede koljena.

Sane je u klub stigao za 45 milijuna eura odštete ovog ljeta iz redova Manchester Cityja. Njemački reprezentativac se ozlijedio u gostujućem porazu od Hoffenheima 4:1 kada ga je u 73. minuti zamijenio Kingsley Coman.

U Bayernu imaju igrače svjetske klase unatoč ozljedama

Flick se nenadano našao u problemima s ozljedama ususret dvoboju njemačkog superkupa protiv Borussije Dortmund koji je na rasporedu sutra od 20:30. 

"Brine li me dubina momčadi? Izgledam li vam nervozno? Pričekat ćemo do 5. listopada i kraja prijelaznog roka, ali već imamo igrače svjetske klase koji imaju svoje ciljeve. Želimo pobjeđivati i osvajati trofeje. Naljutio nas je poraz za vikend", rekao je trener Bayerna u najavi utakmice protiv Borussije.

Perišić bi sada dobro došao Flicku

Podsjetimo, Bayern je ovog ljeta htio potpisati Ivana Perišića iz Intera nakon što je u klubu odradio jednogodišnju posudbu, ali se odštetni zahtjev talijanske momčadi pokazao prevelikim. Iz ove perspektive Flicku bi dobro došao hrvatski reprezentativac.

"Odlascima Perišića, Coutinha, Thiaga i Odriozole izgubili smo na kvaliteti, ali izgubili smo i mlade talente koji su trenirali s nama dugo vremena. Sarpreet Singh i Oliver Batista-Meier su otišli na posudbe. Za njih je to definitivno novi korak u karijerama", priznao je Flick, koji u napadu i dalje ima jaku konkurenciju.

Osim Comana tu su Serge Gnabry, Thomas Müller i Robert Lewandowski.

Pročitajte više