LIGA PRVAKA

Bayern sutra igra utakmicu za spas sezone. Nagelsmann: Ključ je prljavi nogomet

Foto: EPA

BAYERN u utorak na Allianz Areni igra uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka s Villarrealom, u kojoj će pokušati dostići zaostatak od 1:0 iz prve utakmice na El Madrigalu. 

To je ujedno utakmica Bayerna za spas sezone jer u kupu već neko vrijeme nije u igri za trofej, naslov u Bundesligi će vjerojatno osvojiti, ali to nije dovoljno da bi klub poput Bayerna bio zadovoljan sezonom. Ispadanje od Villarreala bilo bi težak udarac za Bavarce, a nije isključeno ni da bi rezultiralo otkazom za trenera Juliana Nagelsmanna.

"Villarreal je možda bio pod pritiskom u prvoj utakmici, ali sada želimo brže vraćati loptu. Moramo biti bolji po tom pitanju, intenzivniji. Ove sezone smo u najvažnijim utakmicama ostvarivali dobre rezultate, to želimo i sutra. Pritisak? To je ljudski, dijamanti se rađaju pod pritiskom. Neka ovo sada bude naš nastup", rekao je Nagelsmann uoči utakmice s Villarrealom pa dodao:

"Ne možemo Villarrealu dati vrijeme da pokaže kvalitetu na terenu. Moramo napraviti promjene i igrati prljavi nogomet kad je to potrebno. Moramo ih kazniti što uopće nisu iskoristili svoje šanse u prvoj utakmici."

Pročitajte više