Bayernova stranica u nevjerici, Kovač optužuje igrače

Foto: EPA

NOVI senzacionalan kiks Kovačevog Bayerna stigao je na domaćem terenu protiv Fortune Düsseldorf. Iako su vodili 2:0 i 3:1, Bavarci nisu uspjeli zadržati vodstvo, a Dodi Lukebakio postao je prvi igrač poslije Ebbea Sanda i davne 2001. godine koji je postigao hattrick protiv Bavaraca u Bundesligi i time donio svojoj momčadi veliki bod. Možda najbolji i najprecizniji komentar utakmice objavljen je na službenom Bayernovom Twitter profilu: "Nevjerojatno."
 

Kovač je, s druge strane, na presici poslije utakmice glavninu krivnje prebacio na igrače: "Nisam sretan. Nedopustivo je da se ovako branimo u Bundesligi. Napravili smo previše individualnih grešaka na koje trener ne može utjecati."

 

Cijelo vrijeme uprava kluba stajala je iza Kovača, no nakon današnje blamaže, čini se da su promijenili stav. Čelnici Bayerna Uli Hoeness i Karl-Heinz Rummenigge bijesno su odjurili u svlačionicu odmah na kraju utakmice. To inače ne rade pa je ovaj potez itekako znakovit. Hoeness je samo kratko rekao: ''Danas je težak dan za Bayern. Morat ćemo održati interni sastanak.''

Ni tu nije stalo s izjavama koje dovode Kovačevu budućnost u Bayernu u pitanje pa je Hoeness rekao da je prvi primljeni gol dosad vidio samo u parodijama.

Pročitajte više