Bayernu u posljednjih deset minuta prijelaznog roka propala tri transfera

Foto: EPA

JOAO PALHINHA (28) bio je pred transferom karijere u Bayern. Portugalski veznjak otišao je u München, gdje je odradio liječničke preglede i službeno fotografiranje. Nakon toga odgovora iz Fulhama nije bilo. Sve se dogodilo u 17:50, deset minuta prije kraja prijelaznog roka u Njemačkoj. Bayern je čekao potvrdu Fulhama iz Londona, no ona nije stigla, pa se Palhinha vratio u Englesku.

Prvo je propao dogovor s Portugalcem

"Ludnica. Iz Londona ga nisu pustili. Transfer Palhinhe u Bayern je propao", napisao je novinar Kerry Hau. Bayern se jučer dogovorio s portugalskim veznjakom, a Nijemci i Palhinha su bili uvjereni kako će Fulham odobriti transfer. Nakon toga je igrač žurno otputovao u München, no Englezi su imali svoje ideje. Palhinha prema Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, a u Fulham je stigao u ljeto 2022. iz Sportinga za 20 milijuna eura. Ove sezone ima tri nastupa za svoj klub.

Bayern nije uspio pronaći zamjenu za Pavarda

Uz to, Bayernu su u posljednjih nekoliko minuta prijelaznog roka propala još dva transfera. Bavarci su htjeli dovesti Armela Bellu Kotchapa iz Southamptona te Trevora Chalobaha iz Chelseaja. Na kraju nijedan od tih igrača nije stigao u Bayern, što znači da je Thomas Tuchel ostao bez ciljane zamjene za Benjamina Pavarda, koji je otišao u Inter.

Pročitajte više