BBB sabotira utakmicu Hrvatska - Mađarska?

NEPOSREDNO prije ulaska u autobus koji je hrvatske reprezentativce trebao odvesti u Čatež, nekolicina BBB-a prijetila je Kranjčaru, Pranjiću i Agiću uzvikujući "Zar vas nije sram?!", te najavila mogućnost da susret Hrvatske i Mađarske u subotu u Maksmiru neće završiti.

Dok su reprezentativci, uključujući i Dinamove nogometaše, čekali autobus, ispred Sheratona se zaustavio kombi iz kojeg je izašao mladić, te ušao u predvorje hotela i gotovo da je uhvatio za glavu Pranjića. No, uspio je reagirati Tomislav Ivković, koji je mladića izgurao iz hotela, piše Vjesnik.

Tada se navijaču pridružilo još nekoliko mladića, koji su krenuli prema Dinamovim nogometašima, u čemu su ih spriječili redari koji su priskočili u pomoć.

Nakon toga razulareni navijači prijetili su nogometašima verbalno govoreći da prava predstava tek slijedi, te da utakmica Hrvatska – Mađarska neće završiti, možda čak niti započeti.

"Nemam informaciju o tome, osobno ne vjerujem u to. Znam da su BBB uvijek navijali zdušno i bili udruženi s ostalim navijačima. To je jedno novo navijačko tijelo, tijelo navijača hrvatske reprezentacije koje je uvijek bilo korektno, a osobito u onim utakmicama koje su bile presudne za reprezentaciju." - izjavio je za Index.hr glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić komentirajući moguću sabotažu utakmice Hrvatska - Mađarska.

Pročitajte više