ZANIMLJIVOSTI

BBC: Holivudska zvijezda kupuje engleskog petoligaša

Foto: Getty Images/Gulilver Image

PREMA pisanju BBC-a, dvije holivudske zvijezde kupit će Wrexham AFC, velški klub koji se natječe u petom razredu velškog nogometa.

Radi se o Ryanu Reynoldsu, kojem je možda najpoznatija uloga ona Deadpoola, i Robu McElhenneyu koji se proslavio ulogom Maca u seriji It's Always Sunny in Philadelphia.

Wrexham se nalazi u vlasništvu navijača, a njih 95% je na skupštini donijelo odluku o prodaji kluba holivudskom dvojcu. Predstavnik navijača Wrexhama Spencer Harris rekao je kako očekuje da će posao biti zgotovljen u narednih nekoliko tjedana.

Špekulira se kako će cijena Wrexhama biti oko 2 milijuna funti, a Reynolds i McElhenney bi svoju ponudu uskoro trebali predstaviti navijačima.

Harris je BBC-ju rekao: "Od 2011. godine klub se nalazi u vlasništvu navijača. Spremni smo pred navijače staviti konkretne ponude, a onda neka svatko po svojoj savjesti odluči je li ona dovoljno dobra. Ali tko god dođe na čelo ovog ili bilo kojeg drugog kluba, mora znati da on prije svega pripada srcima i snovima navijača. Očekujem od budućih vlasnika da uvijek to imaju na pameti."

Pročitajte više