Beck: Nisam bio dopingiran!

DRUGI slovački reket Karol Beck je nakon ždrijeba finala Davis Cupa demantirao vijest o navodnom pozitivnom nalazu doping testa. Podsjetimo, sportska javnost uzrujala se nakon što je tajna o Beckovim nalazima nakon polufinalnog meča s Argentinom ipak izašla na svjetlo dana.

Prema nekim informacijama Becka je u finalu zbog problema nastalih oko doping testa trebao zamijeniti 31-godišnji Karol Kučera. Beck, inače 57. igrač na ATP ljestvici, obnovio je ozljedu koljena nastalu za vrijeme St. Petersburg Opena, zbog čega je također bio upitan za finale Davis Cupa.

No, slovački tenisač je ipak uspio sanirati sve probleme vezane za ozljedu i navodnu dopingiranost, te će na teren bratislavske Sibamac Arene izaći u petak protiv našeg Ivana Ljubičića.

Beck je u razgovoru s novinarima jasno opovrgnuo glasine o pozitivnim nalazima na dopinškoj kontroli, te je pojasnio:

"Ne, ne postoji nikakav pozitivan nalaz. Očekivao sam slične sumnje jer glasine kolaju već dva tjedna. Ne znam odakle su krenule, ali je iznimno neugodno odgovarati na takva pitanja. Trenutno me više zabrinjava koljeno i Ivan Ljubičić od kojeg sam izgubio triput." - kazao je Beck uoči finala Davis Cupa.

"Glasine o mojoj dopingiranosti svakako su unijele nemir u našu momčad, no u stanju smo pobijediti sve nedaće. Imamo duha, to je ipak najvažnije." - zaključio je Beck.

Pročitajte više