Becker: Karlović bi mogao osvojiti Wimbledon

BORIS BECKER, najveći njemački tenisač svih vremena, stigao je u Novi Vinodolski samo kao gost, jer se još uvijek nije oporavio od ozljede koljena.

Barem tako kažu liječnici. I sam Becker nije htio nespreman doći na ruku McEnroea ili Ivaniševića; njima se treba znati ravnopravno oduprijeti.

"Pa znate i sami da Goran nikome ne pušta! A i dalje ima sjajan servis..." – pohvalio je Becker našeg Gorana, svog velikog rivala iz dana dok su obojica još bili profesionalni igrači.

Boris je i prije dolazio u Hrvatsku, na teniske kampove u Umag i Poreč, a stekao je i velike prijatelje Bruna Orešara i Branka Horvata.

Kaže kako nije iznenađen interesom koji je publika i javnost pokazala za Novi Classics, jer poznato je kako Hrvati vole tenis.

Goran je svojim mečevima definitivno zarazio sve nas, ali mlade perspektivne teniske zvijezde hrabro nastavljaju njegovim stopama, što dokazuju njihovi rezultati, ali i pohvale koje stižu iz usta najvećih sportskih stručnjaka.

Jedan od tih stručnjaka svakako je i Boris Becker, poznat po svojim preciznim teniskim prognozama.

Stoga će nam puno značiti kad od njega čujemo kako uz Federera, Hewitta i Roddicka na Wimbledonskom postolju očekuje upravo Ivu Karlovića.

"Možda nije favorit, ali je vrlo, vrlo opasan na travi. To sam se uvjerio gledajući Queens." – rekao je Becker u razgovoru za Jutarnji List.

Nije zaboravio spomenuti ni Marija Ančića, za kojeg kaže kako mu nedostaje još jedan korak da bude velik.

Zadovoljni onim što smo čuli, sve se više okrećemo nadolazećem Wimbledonu, u nadi da će se Beckerove slavne prognoze diosta i ostvariti.

Pročitajte više