Beckham i dalje ne igra za Galaxy

"PRVO moram odigrati nekoliko utakmica za Los Angeles Galaxy prije nego se stavim na raspolaganje Engleskoj reprezentaciji" izjavio je za engleske medije David Beckham koji se i dalje bori sa ozljedom gležnja koja ga sprečava da igra za svoj novi klub.

"Trenutačno je moj prioritet oporaviti se i dovesti u formu da mogu igrati za svoj novi klub, a nadam se da ću onda moći odigrati i koju utakmicu za svoju zemlju."

Bivši kapetan engleske reprezentacije bori se sa ozljedom gležnja koju je zadobio još na  reprezentativnoj utakmici protiv Estonije 6. svibnja, a od tada nije u punom pogonu. Od kada je stigao u svoj novi klub LA Galaxy odigrao je samo nekoliko minuta u jednoj utakmici i nanovo obnovio ozljedu.

Beckham neće biti na raspolaganju svojoj momčadi niti na današnjoj utakmici protiv FC Toronta, a upitan žali li zbog utakmica koje je odigrao za Real Madrid u završnici prvenstva, a koje su pogoršale stanje njegovog ionako ozlijeđenog gležnja, Beckham odgovara, " Ne žalim previše iako sam zadnju utakmicu sezone za Real igrao poslije tri injekcije. Možete misliti kako mi je izgledao gležanj nakon utakmice, u toj utakmici sam potrgao ligamente do kraja."

"Ja sam osobno protiv bilo kakvih injekcija i bilo čega što nije prirodno. Volim se osjećati spremno kada ulazim u utakmicu, ali pošto je Realu to bila iznimno bitna utakmica za naslov koju smo morali pobijediti napravio bih bilo što da zaigram u toj utakmici "

Beckham je tek jučer počeo normalno trčkarati a nada se kako će biti potpuno spreman za 7-10 dana i da će možda odigrati i koju minutu u utakmici protiv DC Uniteda u Washingtonu.

"Današnje trčanje je veliki korak za mene zato što se do sada nisam uopće mogao kretati. Bilo bi lijepo igrati bar u nekom dijelu utakmice protiv Washingtona i zato ću držati prekrižene prste i raditi na poboljšanju stanja", zaključio je Beckham.

M.P.
FOTO:AFP

Pročitajte više