Beckham: Igrači nisu odgovorni za odlazak Camacha

VEZNJAK Real Madrida i kapetan engleske nogometne reprezentacije David Beckham odbacio je medijske špekulacije kako su igrači odgovorni za odlazak trenera Reala Jose Antonija Camacha.

"Na nama nema ni trunke odgovornosti. To je u potpunosti njegova odluka", kazao je Beckham.

Camacho je odlučio napustiti klupu "galaktičara" nakon dva uzastopna poraza, 0-3 od

Bayera u Ligi prvaka, te 0-1 od Espanyola u prvenstvu Španjolske. Kao razlog ostavke naveo je neslaganje s igračima.

Po Beckhamu, potpuno su neosnovane optužbe o nedisciplini igrača te da se nisu mogli pomiriti s metodama Camachova rada.

"Svi smo imali isti cilj, igrati što bolje i pobjeđivati. Puno se priča o tome koliko zarađujemo i da smo razmaženi, ali dok smo na terenu jedino za čim težimo je pobjeda. S Manchesterom sam osvojio Ligu prvaka i šest puta bio prvak Engleske. Cilj mi je i da s Realom budem na krovu Španjolske i Europe", ističe kapetan engleske reprezentacije.

Beckham tvrdi da nije bilo nikakvih sukoba između igrača i Camacha. "Odnosi unutar ekipe bili su dobri i siguran sam da nitko od igrača nije imao nikakvih problema s Camachom", dodao je.

Smiješne su mu i priče o velikoj krizi u koju je zapala momčad. "Pa u Ligi prvaka odigrali smo samo jednu utakmicu. Mislim da bi se ljudi trebali malo opustiti. Istina je da nikome nije drago gubiti, nije ni nama. No, činjenica je da imamo neke od najboljih igrača na svijetu i vjerujem da možemo igrati nogomet kakav dosad nije viđen", smatra Beckham.

Pročitajte više