Beckham konačno odlučio: Od ljeta u LA Galaxyju

NAKON mjeseci medijskih nagađanja, kontradiktornih informacija koje su dolazile iz medija, Real Madrida, ali i od samog Beckhama - glasinama je konačno došao kraj. David Beckham odlučio je da će od ljeta igrati u američkoj nogometnoj ligi.

"Prošlog tjedna Real Madrid ponudio mi je novi dvogodišnji ugovor. Nakon što sam razmotrio nekoliko opcija i razgovarao sa savjetnicima i obitelji, odlučio sam da ću od kolovoza igrati za LA Galaxy u MLS ligi", izjavio je 31-godišnji Englez za Reuters.

Novi ugovor s Realom tako je otpao, kao i eventualni Beckhamov povratak u Premier ligu ili odlazak u Serie A. Bivši će kapetan engleske nogometne reprezentacije ostati u Madridu do kraja sezone, kad mu ističe ugovor s Realom, koji tako neće imati pravo na odštetu od transfera.

Beckham se zahvalio navijačima i upravi Reala zbog potpore koju su mu pružali, te naglasio kako je odluka da se preseli u Los Angeles bila vrlo teška. Nagađa se da bi Beckhamov novi petogodišnji ugovor mogao bi biti "težak" čak 250 milijuna dolara.

M.Č.
Foto:AFP

Pročitajte više