Beckham: Ne mogu dočekati povijesnu utakmicu s Juventusom

ENGLESKI reprezentativac David Beckham, koji igra na posudbi do kraja sezone u Milanu, kaže da se jako raduje nedjeljnom derbiju protiv Juventusa, u kojem očekuje pobjedu svog kluba.

Milan će u derbiju 35. kola Serije A biti domaćin Juventusu u nedjeljnom večernjem terminu. Bit će to i izravna borba za drugo mjesto na ljestvici, a Beckhamov sastav derbi dočekuje s četiri boda prednosti.

Pitanje prvaka je vjerojatno već riješeno, budući da Inter ima 7 bodova više od Milana, a 11 više od Juventusa. Inter bi, u slučaju Milanovog posrtanja, čak i teoretski u 35. kolu mogao postati novi - stari prvak.

"Utakmica protiv Juventusa je povijesna. Na to sam čekao otkad sam stigao u Milan. Bit će to ključni dvoboj za nas jer želimo zadržati drugo mjesto na ljestvici. Sučeliti se Juventusu je uvijek sjajno iskustvo. Igrao sam protiv njih i u Manchester Unitedu i u Realu, stoga sam siguran da će i ovom prigodom atmosfera biti veličanstvena", najavljuje Beckham.

Slavni engleski nogometaš dodaje da je nastupanje u istom sastavu s Paolom Maldinijem njegov ''highlight'' epizode u Milanu.

"Paolo je veliki igrač, veliki kapetan i veliki čovjek", zaključio je Beckham.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više