Beckham ponovo u reprezentaciji!

Iako je od prošle sezone i zadnjih nastupa u Realu odigrao samo nedavnih dvadeset minuta, izbornik engleskih nogometaša Steve McLaren uključio je Davida Beckhama u sastav za Njemačku... 

Engleska će ugostiti Nijemce sljedeće srijede na Wembleyju u prijateljskoj utakmici, a McLaren je zvao Beckhama iako ovaj još ima problema s ozljedom gležnja.  Time je osporavni engleski izbornik priznao vlastitu pogrešku, kada je nakon njemačkog SP-a bivšeg kapetana izostavio s popisa reprezentativaca Gordog Albiona. Na poziv se McClaren odvažio pritisnut brojnim ozljedama i otkazima igrača.
 
"Želim se osobno uvjeriti u njegovo stanje. Čuo sam se par puta s njim telefonski. Zvučao je vrlo pozitivno, siguran da je ozljedu zaliječio", objasnio je svoju odluku McLaren.

McClaren je potvrdio i da se Liverpoolov branič Jamie Carragher ne želi vratiti u englesku reprezentaciju. U ponedjeljak je izbornik posjetio Liverpoolov trening kako bi još jednom probao nagovoriti Carraghera da odjene dres reprezentacije, no priznao je da su njegovi pokušaji bili bezuspješni.

 "Susreo sam Jamiea i imali smo vrlo ugodan razgovor, no ostao je pri stavu da se ne želi pridružiti reprezentaciji. Poštujem njegovu odluku, Jamie je fantastično služio Engleskoj. Neću zatvarati vrata, tko zna što će biti u budućnosti." - rekao je McClaren i potvrdio da bi se u obranu engleske reprezentacije mogao vratiti Sol Campbell.

Totalsport/Index
Foto: AFP

Pročitajte više