UFC

Srušio je bivšeg UFC prvaka, a sada prijeti i McGregoru: Ugledat ćeš Isusa zbog mene

Foto: Bellator

MICHAEL CHANDLER slavio je u posljednjoj borbi koju je odradio kao Bellatorov borac. Samo dvije minute i devet sekundi bilo mu je potrebno da nokautira bivšeg UFC-ova prvaka u lakoj kategoriji Bensona Hendersona. 

Chandler će sada izaći na tržište kao slobodan borac kako bi dočekao poziv neke nove promocije, a najviše bi ga veselio ugovor s UFC-om. Takav razvoj događaja je i vjerojatan, a Chandler je odmah poslao poruku Conoru McGregoru kao najvećoj UFC-ovoj zvijezdi.

"Želim borbu s McGregorom, natjerat ću ga da ugleda Isusa. Samo neka dođe, završit ću ga za manje od dvije runde", samouvjereno je poručio Chandler.

Spreman je za iskorak

Trostruki prvak u Bellatorovoj lakoj kategoriji upisao je niz impresivnih pobjeda tijekom svoje karijere pa je tako bio bolji od Eddieja Alvareza, Patricka Freirea i ranije spomenutog Hendersona.

Trenutno slovi za najboljeg borca izvan UFC-a, a čini se da bi se i to moglo promijeniti te da bi Chandler u 34. godini mogao prvi put potpisati za UFC. 

"Moja budućnost je svijetla, a telefon uvijek otvoren. Bit će ovo zanimljivih nekoliko tjedana. Svaki borac u lakoj kategoriji je sada na oprezu. Ja sam netko tko je bio izvan organizacije, ali sve pratim, planiram novi veliki pothvat. Vidjet ćemo što će se dogoditi", rekao je Chandler na presici nakon pobjede nad Hendersonom. 

Pročitajte više