Benitez hvali Bišćana i navijače

TRENER Liverpoola, Španjolac Rafael Benitez, pretrpio je tijekom vikenda težak poraz od Crystal Palacea, čime su izgledi "Redsa" za plasman u prve četiri momčadi Premiershipa bitno smanjeni.

Benitez je u razgovoru za službene stranice Liverpoola kazao kako su navijači "Redsa" – najbolji na svijetu.

"Navijači Liverpoola su vrlo posebni. Atmosfera koju može napraviti Kop je fantastična. Ako se trudiš i trčiš, nije bitno što će se dogoditi do kraja utakmice, jer navijači poštuju to što daješ sve od sebe." – kazao je Benitez, čija je momčad u subotu na gostovanju kod Crystal Palacea ostala bez bodova, domaćili su slavili 1:0.

"Igor Bišćan možda je najbolji primjer takvog odnosa navijača prema igračima, vidi se da cijene njegov trud." – kazao je Benitez, aludirajući na protekle sezone kad su se navijači zbog loše igre "Redsa" okomili na Bišćana, za razliku od ove sezone kad je angažmanom i igrama zaslužio status kultne figure Anfielda.

Hrvatski veznjak Igor Bišćan nije igrao u subotnjem susretu protiv Crystal Palacea, jer je u momčad ušao oporavljeni kapetan Steven Gerrard, a neki od navijača razočaranim porazom Liverpoola od 17. momčadi Premiershipa tvrde da ove sezone momčad igra bolje bez Gerrarda nego s njim.

Tako na shanklygates.com, Internet stranici navijača Liverpoola, kolumnist Paul Thompson piše kako je malko tko vjerovao da će navijači zažaliti dan kad je Liverpool započeo susret bez Igora Bišćana u veznom redu.

Pročitajte više