Benitez: O Modriću se manje priča, a jedan je od ključnih igrača

Foto: Hina

REAL se brzo oporavio od debakla u El Clasicu i sa 4:3 pobijedio Šahtar u petom kolu Lige prvaka.
 
Video dana: Modrićevo dodavanje o kojem svi pričaju
 
"Nakon utakmice s Barcelonom momčad je dobro reagirala. Sjajno je voditi 4:0 na gostovanju u Ligi prvaka, a najbitnije je bilo zadržati prvo mjesto u skupini, što smo i uspjeli", rekao je trener Rafa Benitez i osvrnuo se na pogreške u Ukrajini.
 
"Pogreške ćemo analizirati. Odigrali smo fantastično 78 minuta, a onda smo se opustili jer smo mislili da smo već pobijedili. Greške koje smo napravili mogli smo izbjeći - diskutabilan jedanaesterac, gol iz kornera..."
 
Benitez napravio sedam promjena u odnosu na El Clasico
 
U odnosu na El Clasico Benitez je napravio sedam izmjena, u prvih jedanaest ostavio je samo Cristiana Ronalda, Luku Modrića, Garetha Balea i Raphaela Varanea.
 
"Bilo je promjena u momčadi jer je bitno uvesti što više igrača u borbu za prvih jedanaest. Trebamo dovesti momčad do toga da svi mogu u svakom trenutku zaigrati."
 

 
"Modrić je činio suigrače boljima"
 
Novinari su Beniteza upitali o važnosti Modrića, koji je zabio gol nakon dvije godine u Ligi prvaka.
 
"Ne volim isticati pojedince. Postoje igrači o kojima se govori manje, ali su među ključnima za nas, za ravnotežu i smisao naše igre. Neki igrači su manje zvučni, a donose nam kvalitetu i balans. Modrić je protiv Šahtara činio suigrače boljima."
 

Pročitajte više