Benitez ne da Maicona Mourinhu: Želim ga u Interu!


   
MOGUĆI odlazak Douglasa Maicona iz Interovih u redove madridskoga Reala višemjesečna je medijska priča kojoj se kraj još uvijek ne nazire.

Želja samog brazilskog nogometnog reprezentativca je ponovno se ujediniti s Joseom Mourinhom koji ga je u prošloj sezoni doveo do tri naslova (Liga prvaka, Serie A, Talijanski kup) i na njega ostavio dubok dojam.

Real igra prljavo

Ne želeći se zamjeriti niti aktualnim poslodavcima, Maicon priča i kako protiv ostanka na San Siru ne bi imao ništa. U međuvremenu je sav posao prepustio svojem agentu koji je nedavno izjavio da mu se ne sviđa način rada u Realu, te da tamošnje čelništvo igra prljavu igru koja bi mogla rezultirati ostankom Maicona u redovima europskog klupskog prvaka.

Takvo što pozdravio bi i Rafael Benitez, koji je tijekom ljetnih mjeseci Liverpoolovu klupu zamijenio Interovom. Upitan što misli o razvoju situacije oko Maicona, španjolski je strateg odgovorio:

"Maicon je važan u našim planovima"

"Priželjkujem li njegov ostanak? Naravno. On je važan igrač u našim planovima što se može vidjeti i na terenu. Prošlu je sezonu odigrao na najvišoj razini i ostale su zapamćene njegove napadačke kvalitete. Kao trener vam kažem da želim na njega računati".

Informacije iz talijanskih i španjolskih medija već neko vrijeme kazuju da su dva kluba dogovorila sve uvjete Maiconova prelaska među "kraljeve". Brazilski desni branič je u Milanu još samo zato što su osobni zahtjevi, odnosno njegova plaća, previsoki u očima Realovih ljudi.

Pročitajte više