Benitez: Razočaran sam, ali na Anfieldu možemo dobiti svakoga

MENADŽER Liverpoola Rafael Benitez bio je razočaran igrom svoje momčadi na Vicente Calderonu u prvoj polufinalnoj utakmici Europa lige, u kojoj je madridski Atletico svladao Redse s 1:0.

Malo toga zanimljivog događalo se u toj utakmici. Strijelac za pobjedu domaćina bio je urugvajski napadač Diego Forlan u 9. minuti. Zabio je dosta neobičan gol. Nakon ubačaja Josea Manuela Jurada s lijeve strane, Forlan je pokušao trzajem glavom matirati vratara Liverpoola Reinu, ali se lopta čudno odbila (možda i od njegove ruke, kamera nije otkrila), pa ju je Urugvajac iz drugog pokušaja puno spretnijim udarcem pospremio u mrežu.

"Razočarani smo jer smo primili gol, a sami nismo uspjeli poentirati. Njihov pogodak je bio dosta čudan. Razočaran sam mnogim elementima u našoj igri, ali ostaje nam uzvrat na našem stadionu. Na Anfieldu možemo svakoga pobijediti uz pomoć naših navijača", izjavio je Benitez.

Liverpoolu je poništen pogodak Benayouna zbog zaleđa, iako snimka pokazuje da izraelski ofenzivni veznjak nije bio u nedozvoljenoj poziciji.

"Benayoun nije bio u zaleđu, ali u nogometu ne možete promijeniti odluke nakon utakmice", dodao je španjolski menadžer Liverpoola.

Trener Atletica Quique Sanchez Flores nudio je sasvim drukčije raspoloženje nakon dvoboja.

"Bili smo dobri i u napadu i u obrani. Rezultat je jako dobar, pogotovo stoga što nismo primili gol. No, znamo da nas očekuje jako teška uzvratna utakmica na Anfieldu. Ukoliko želimo u finale, morat ćemo ponoviti ovakvu igru i u Liverpoolu", kazao je Sanchez Flores.

Pročitajte više