Benitez razočaran sporim startom Redsa

TRENER Liverpoola Rafael Benitez vrlo je razočaran sporim startom svoje momčadi u prvom poluvremenu polufinalne utakmice Lige prvaka u kojoj je Chelsea na Stamford Bridgeu slavio rezultatom 1-0.

Igra Liverpoola u prvom je dijelu tekla sporo, prijenos lopte nije bio sjajan, a igrači su se presporo otvarali u ofenzivnom dijelu igre. Redsi su počeli igrati svoj pravi nogomet tek u drugom poluvremenu, a do tad su već gubili 1-0 zahvaljujući golu Joea Colea u 29. minuti susreta.

"U prvom smo dijelu igrali loše i prelako im prepuštali loptu, previše smo griješili. Chelsea je igrao na protunapade, ali u drugom smo dijelu uspjeli ostvariti kontrolu nad igrom. Znamo koliko su opasni kad igraju kontru stoga moramo biti jako oprezni u uzvratnom susretu. Znam da je Didiera Drogbu jako teško čuvati, ali ipak sam razočaran jer u prvom dijelu utakmice nismo igrali dobro. Drugo poluvrijeme bilo je bolje. U prvenstvu nam nisu uspjeli zabiti gol na Anfieldu i to ćemo pokušati ponoviti u uzvratu. Treba nam pobjeda protiv momčadi koja je vrlo jaka, dobra u protunapadima i teška za čuvanje. Ali u siječnju smo pobijedili rezultatom 2-0 i to bi trebala biti poruka mojim igračima", rekao je Benitez engleskim medijima nakon sinoćnje utakmice.

Uzvratna utakmica, u kojoj Chelsea putuje na uvijek vrući Anfield, održat će se već idući utorak.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više