Bentley: Znam da smo sada predmet sprdnje

DAVID BENTLEY tvrdi da se za očajan početak sezone njegovog Tottenhama ne može kriviti odlazak dvojca koji je prošle godine nosio klub.

"Ne možemo kriviti odlazak Robbieja Keana i Dimitara Berbatova za rezultate koje postižemo na početku nove sezone. Lako je naći ispriku, ali njihov odlazak to nije. Ne možemo se sakriti od situacije u kojoj smo se našli. Trebamo biti odgovorni i uzdići se iznad toga."

Bentley je jedan od mnogih pojačanja za koja su čelnici s White Heart Lanea iskrcali više od 66 milijuna funti, a koja su trebala osigurati borbu za čelna mjesta Premiershipa. Nakon sedam kola Tottenham se koprca na dnu ljestvice sa samo dva osvojena boda, a sjeverni London u nevjerici razmišlja o opstanku, a ne o Ligi prvaka.

"Znam da se sada ljudi sprdaju sa činjenicom da smo pali tako nisko. No, na svima je zadatak da ih natjeramo da prestanu sa šalama. Imamo više nego dovoljno odličnih igrača koji mogu okrenuti stvari prema pravom putu", objašnjava Bentley čija se momčad našla u istoj skupini Uefine lige kao i zagrebački Dinamo.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više