Benzemin brat ljutit zbog odluke trenera Al Ittihada: Kriminalno!

Foto: EPA

AL HILAL je pobijedio Al Ittihad 4:1 i tako osvojio saudijski Superkup. Abderrazak Hamdallah bio je jedini strijelac Al Ittihada, dok su za pobjednike po dva pogotka postigli Malcom i Nasser Al Dawsari. Cijelu utakmicu za poraženu momčad odigrao je francuski napadač Karim Benzema (36).

Gressy Benzema (31), brat osvajača Zlatne lopte iz 2022. godine, nakon utakmice oglasio se na Instagramu te poručio da nije zadovoljan taktičkom odlukom trenera Al Ittihada Marcela Gallarda. "Sad si stavio Karima na lijevu stranu? To je kriminalno, to nema smisla. Treba poštovati nogomet", napisao je Gressy Benzema, koji je prema podacima Transfermarkta također bio napadač.

Benzema nedavno prekinuo golgetersku krizu

Podsjetimo, Benzema je u ljeto 2023. napustio Real Madrid i potpisao trogodišnji ugovor s Al Ittihadom, koji mu godišnje daje plaću od 200 milijuna eura. Iako je zabio ukupno 13 golova i tome dodao osam asistencija, donedavno je bio u četiri mjeseca dugoj golgeterskoj krizi, koju je prekinuo zabivši Al Wehdi u polufinalu saudijskog Superkupa.

Pročitajte više