Beqiraj: Krstanović je dobro pojačanje, lijepo je igrati uz njega

DINAMO se iz Pule vratio sa nova tri boda i okrenuo se novom europskom izazovu, putu u Amsterdam. Modri su u subotu sa 2:0 svladali Istru 1961 golovima Krstanovića i Beqiraja.

"Nakon pobjede protiv Istre atmosfera je super, mislim da trebamo u Amsterdamu dati sve od sebe. Pokazali smo u svim utakmicama Lige prvaka da dajemo sve od sebe, a protiv Ajaxa ćemo pokazati puno bolju igru nego u Zagrebu. Neće biti lako, trebamo se pripremiti i odmoriti i tamo putujemo po prve bodove", rekao je Fatos Beqiraj.

"Ajax voli igrati pas igru, to su i pokazali. Ni mi se ne volimo braniti, a o treneru ovisi koju ćemo formaciju igrati. Siguran sam da će ekipa koja će tamo igrati ostvariti dobar rezultat. U Ligi prvaka je teško postići pogodak. Moramo iskoristiti sve šanse", dodao je crnogorski napadač i nastavio.

"Nisam još stigao pogledati gol, nadam se da ću danas vidjeti. Imao sam namjeru zabiti gol i bitno je da smo tako otvorili utakmicu. Drugo poluvrijeme smo upravo zbog toga igrali lakše".

Beqiraj je prokomentirao i igru nizozemske momčadi koja je prije dva tjedna na Maksimiru slavila 2:0.

"Ajax je stvarno dobra momčad i naši napadači puno se troše. Nije bitno tko će zabiti gol. Krstanović je dobro pojačanje i dobro je igrati pored njega jer je visok i može puno pomoći kada igramo s dvojicom napadača", izjavio je napadač Dinama.

Pročitajte više