Berbatov: Ne idem nikamo iz Tottenhama

BUGARSKI napadač Tottenhama Dmitar Berbatov preko službene internet stranice londonskog kluba poručio je navijačima da želi ostati u Tottenhamu.

"Svašta je u posljednje vrijeme rečeno i napisano. Dosad me nije bilo briga jer ja ionako nisam ništa izjavio čime bih povrijedio osjećaje navijača. Novinari su sada, međutim, u priču počeli uplitati moju obitelj, a to neću dopustiti. Kad netko laže o mojoj obitelji, onda je moram obraniti", izjavio je Berbatov komentirajući izjave njegova oca i brata u engleskom i bugarskom tisku. Obojica su izjavljivali da je Berbatov nesretan na White Hart Laneu i da želi prelazak u Manchester United.

"Kada budem želio, onda ću i govoriti. Reći ću navijačima uvijek istinu ma kako ona teška bila za prihvatiti. Sada želim da svi u klubu i oko njega znaju da sam igrač Tottenhama, da volim klub i ljude iz kluba."

"Ne smijem se previše, ali to me ne čini lošom osobom. Između ostalog, ne smijem se i stoga što igramo loše i što loše stojimo na ljestvici. Priznajem, ni sam ne igram dobro. No, ovdje sam sretan, želim ostati i želim pomoći!", zaključio je 26-godišnji Bugarin.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više