Berbatov odlazi put Milana?

PREMA pisanju Daily Maila u srijedu su madridski Real i Barcelona dobili jakog konkurenta u lovu na bugarskog centrafora i člana Tottenhama Dimitra Berbatova.

Milan je novi na popisu klubova koji želi ovog 27-godišnjeg nogometaša. Još davno ranije je trener Manchester Uniteda Alex Ferguson pohvalno govorio o Bugarinu i želio ga vidjeti u svom sastavu na Old Traffordu.

Potom je sam Berbatov izjavio kako se osjeća kao budući igrač Chelseaja, a potom su Barcelona i Real Madrid ponudili cifre od oko 25 milijuna funti za Berbatova.

Kako piše Daily Mail Milan je spreman ponuditi još pet milijuna funti više od španjolskih klubova. Milan očito postaje svjesniji činjenice kako će ipak sljedeće godine igrati u Ligi prvaka, te im treba kvalitetan napadač. Od Drogbe su odustali, do Adebayora i Gomeza će očito teško, pa su se okrenuli Berbatovu.

Inače, prije nekoliko dana je Tottenham, sadašnji klub Berbatova, dao do znanja Bugarinu kako bi volio da ostane na White Heart Laneu. Ponudili su mu čak 90.000 engleskih funti po tjednu, ali s garancijom da će ostati naredne četiri godine u Londonu. 

Totalsport
Foto: AFP
 

Pročitajte više