Bez rješenja na sastanku o budućnosti NLB lige

Tekst: M.M.
Foto: AFP

SASTANAK predstavnika srpske košarke s čelnicima NLB lige protekao je uspješno, prenosi službena internetska stranica natjecanja, iako prema neslužbenim informacijama nikakvih zaključaka na sastanku u Ljubljani nije bilo. Kako piše Košarka.rs, prijedlog da Srbija ima pet klubova u sljedećoj sezoni sigurno neće proći.

"Predstavnici KSS, klubova koji igraju u regionalnoj ligi i menadžmenta NLB lige sastali su se u nedjelju u Ljubljani. Nakon što su sve strane iznijele svoje stavove i prezentirale svoje poglede na budući razvoj regionalne lige, svi su se složili da je važnost lige ogromna i da je takvo natjecanje potrebno cijeloj regiji. Predstavnici NLB lige će predstaviti iznijete stavove s ovog sastanka na Generalnoj skupštini Sidra, poslije F4 u travnju", piše na sajtu NLB lige.

"Nedavni odgovor čelnika NLB je nekorektan, nije prihvatljiv za nas i ne očekujem da će se danas mijenjati. Imat ćemo potrebu da se po povratku u Beograd sastanemo, složimo, i napišemo pismo upozorenja Đordiju Bartomeu, predsjedniku Eurolige, kao i da se opredjeljujemo za nešto. A to nešto znači da zajednički zaštitimo interes domaće lige. Zakazat ćemo Skupštinu KSS i odlučiti što dalje", rekao je generalni sekretar KSS Kapičić pred put u Ljubljanu.

Pročitajte više