BiH mediji: Vahu čeka opasna avantura u Dinamu

BOSANSKOHERCEGOVAČKI mediji promptno su izvijestili o imenovanju Vahida Halilhodžića novim trenerom Dinama. Samo nekoliko trenutaka nakon što su Modri dobili novog kormilara, a proslavljeni trener je potpisao dvoipolgodišnji ugovor, vijest je osvanula na svim glavnim internetskim stranicama naših susjeda.

> Vaha i Mamić se dogovorili: "Došao sam u momčad punu problema, idemo raditi"

Sarajevo X u naslov je stavilo već pomalo uobičajenu izjavu kada su u pitanju novi Dinamovi treneri. Vahid je, naime, izjavo kako "želi Dinamo u Ligi prvaka", a BiH portal dodaje da je stručnjak plaćen negdje između 700 tisuća i milijun eura godišnje.

"Sastanak je očigledno polučio rješenje na obostrano zadovoljstvo, a naš trener kreće u opasnu avanturu zvanu Dinamo", stoji u tekstu i dodaje se:

"Podsjećamo da je njegov prethodnik Velimir Zajec, od Mamića najavljivan kao veliki spasitelj Modrih, na klupi uspio izdržati čitavih sedam utakmica. Navijači Dinama Bad Blue Boysi pokrenuli su opći bojkot utakmica i Zdravka Mamića, pa je zagrebački tim posljednju utakmicu odigrao na sablasno praznom maksimirskom stadionu, pred oko 200-tinjak gledatelja."

Vaho zaintrigirao BiH javnost

Sličnim tonom piše i SCsport.ba. I oni su kao ključnu stvar prepoznali želju Halilhodžića da uvede Modre u najjače klupsko natjecanje u svijetu, pa su tu njegovu izjavu stavili na naslov citirajući još trenerovu izjavu:

"Još uvijek sam iznenađen ovakvim razvojem situacije i vrlo sam sretan što sam postao trener Dinama. Poznajem ovaj klub već godinama i pratim njegov rad. Došao sam ovamo s velikom željom i s velikim ambicijama", stoji u tekstu.

I svi ostali BiH mediji donose gotovo identičnu vijest koja je očito zaintrigirala tamošnju javnost.

Pročitajte više