Bijesni Dončić na time-outu raspravljao s navijačem: Odrasla osoba to ne može raditi

Screenshot: X

KOŠARKAŠI Dallas Mavericksa pobijedili su Oklahoma City Thunder 119:110 i izjednačili rezultat u polufinalu doigravanja Zapadne konferencije NBA-a na 1:1. Serija koja se igra na četiri pobjede sad se seli u Dallas gdje će Mavericksi u sljedeće dvije domaće utakmice pokušati potvrditi stečenu prednost protiv omjerom pobjeda i poraza najbolje momčadi Zapada u osnovnom dijelu lige.

Luka Dončić postigao je 29 koševa, imao deset skokova, sedam asistencija i tri osvojene lopte. Slovenska zvijezda odigrala je sjajnu utakmicu u kojoj se istaknula i situacija iz posljednje četvrtine. Trener Dallasa Jason Kidd pozvao je time-out, pa su njegovi igrači krenuli ka klupi.

VIDEO: Arena Sport

Međutim, Dončić je otišao prema publici i ondje s jednim navijačem započeo raspravu, koja nije dugo trajala jer su ga sudac i članovi kluba odveli. Dončić je nakon utakmice otkrio što se dogodilo.

"Hranim se provokacijama navijača, ali jedan je spominjao moju obitelj. Čovječe, to mi se ne sviđa, odrasla osoba to ne može raditi. Ništa mu nisam napravio, samo sam mu htio uzvratiti. Da odrasla osoba napada moju obitelj, to je ludost", rekao je Dončić na konferenciji za medije.

Pročitajte više