IVAN PERIŠIĆ

Bild: Bayern odlučio što će s Perišićem. Odluku donio novi trener

Foto: EPA

BAYERN je prošlog tjedna potvrdio da će Hansi Flick ostati njegov trener. Flick, bivši asistent Nike Kovača, momčad njemačkog prvaka preuzeo je u delikatnoj situaciji prošle jeseni kada je Kovač otišao iz Bayerna.

Sada je dobio ugovor do 2023. i već se bacio u slaganje momčadi za budućnost pa je tako na red došla i odluka o Ivanu Perišiću, koji je od ljeta 2019. na posudbi iz Intera.

Flick cijeni Ivanovu polivalentnost

Bayern ima mogućnost otkupa hrvatskog reprezentativca za 20 milijuna eura i to će i učiniti u sljedećem prijelaznom roku.

VIDEO: Najbolje od Perišića u Bayernu

Perišićem je Flick skroz zadovoljan, a posebno mu se sviđa Ivanova sposobnost da jednako kvalitetno igra na obje krilne pozicije, kao i njegova timska igra.

Bayern traži popust, Inter pristaje

Sport Bild navodi kako će se Bayern prvo cjenkati s Interom. Bavarci će dogovorenih 20 milijuna eura za otkup pokušati spustiti na 15 zbog teške situacije u svim klubovima uslijed pandemije koronavirusa.

Talijani bi na to trebali pristati budući da Interov trener Antonio Conte Perišića ne vidi u svojim idejama, o čemu je nedavno pisala i La Gazzetta dello Sport.

Bayern je za posudbu Talijanima platio pet milijuna eura uoči početka sezone.

Perišić je ove sezone odigrao 22 utakmice (1200 minuta) te zabio pet golova uz osam asistencija.

Pročitajte više