EUROPSKE LIGE

Bild: Haland svima u Borussiji dao iste luksuzne poklone. Potrošio je 500.000 eura

Foto: EPA

NORVEŠKI napadač Erling Haland (21) podijelio je desetke skupih satova suigračima i klupskom osoblju kao oproštajne darove na odlasku iz Borussije Dortmund u Manchester City. Njemački list Bild je objavio kako je mladi Norvežanin svakom od svoja 33 suigrača i člana stručnog stožera dao luksuzan sat vrijedan 15 tisuća eura.

Haland nije zaboravio niti ostalo osoblje kluba poput kuhara, fizioterapeuta i liječnika. Njih je nagradio satovima vrijednim oko sedam tisuća eura po komadu, objavio je njemački medij. Bild navodi kako su oproštajni darovi Halanda stajali oko pola milijuna eura.

"Bila mi je čast nositi ovaj dres. U Borussiji Dortmund imali smo nezaboravne trenutke, upoznali smo posebne ljude, a da ne govorimo o navijačima koji su uvijek bili dvanaesti igrač na terenu. Žuti zid je zaista nevjerovatan.

Nikada neću zaboraviti ove stvari. Hvala svima," poručio je Haland. Norveški će napadač karijeru nastaviti u Manchester Cityju gdje bi navodno u idućih pet godina trebao zarađivati 30 milijuna eura po sezoni.

Pročitajte više