TRANSFERI

Bild: Kovačeva zvijezda suigračima otkrila da ide u PSG

Foto: EPA

NJEMAČKI Bild prošlog je tjedna objavio da James Rodriguez definitivno želi napustiti Bayern, a klub se još nije oglasio po tom pitanju. Kolumbijac privodi kraju drugu sezonu posudbe iz Reala, a Bavarci ga nisu voljni otkupiti za 42 milijuna eura, koliko bi tražio Real, ali bi to mogao učiniti PSG.

Rodriguez je navodno u jednom trenutku izrazio želju za povratkom u Madrid, ali je Zidane rekao kako ne želi s njim surađivati u budućnosti i priča je propala. 

Sport Bild je danas objavio da bi James ipak mogao promijeniti sredinu i već ovoga ljeta prijeći u PSG. Nijemci navode da je James opcija Parižana za slučaj da Neymar ovog ljeta napusti Pariz, što također još uvijek nije isključeno. 

Isti izvor navodi da se Parižani nadaju velikoj ponudi za Neymara kako bi njegovom prodajom mogli kompenzirati minus koji je nastao i zbog kojeg su pod pritiskom UEFA-a zbog financijskog fair-playa, ali i platiti dolazak Jamesa. 

Također, Sport Bild ističe i da je James potvrdio svojim suigračima da prelazi u PSG, što bi mu bio drugi angažman u Francuskoj nakon što je ranije uspješno igrao za Monaco. 

 

Pročitajte više