Bild: Nagelsmann je bio u lošim odnosima s ovih šest igrača Bayerna

Foto: EPA

JULIAN NAGELSMANN (35) prošli tjedan dobio je otkaz kao trener Bayerna, a Bild tvrdi kako šestorica igrača nisu imala nikakav odnos s mladim stručnjakom. Prema njemačkom mediju, to su golmani Manuel Neuer i Sven Ulreich te igrači Serge Gnabry, Jamal Musiala, Sadio Mane i Leroy Sane.

Golmani su navodno bili u lošim odnosima s Nagelsmannom zbog otkaza Toniju Tapaloviću, Hrvatu koji je godinama radio u bavarskom klubu kao trener golmana. Uz navedene igrače, kao sedmi može se pribrojiti Joao Cancelo. Portugalac je u zimskom prijelaznom roku stigao na posudbu iz Manchester Cityja, no nije dobio očekivanu ulogu u minhenskom klubu.

Goretzka i Kimmich podržavaju Nagelsmanna

S druge strane, Nagelsmann je imao igrače s kojima je, očito, bio u dobrim odnosima. Veznjak Leon Goretzka rekao je "kako nije imao problema s Nagelsmannom" i da "ne zna kako je bilo drugima", ali tvrdi da trener nije izgubio svlačionicu.

Sličnu izjavu dao je Joshua Kimmich. "Morao je otići jer mi nismo dovoljno pobjeđivali. U Bundesligi smo pobijedili samo u pet od zadnjih deset utakmica. Nismo mi bili nezadovoljni Nagelsmannom, bili smo iznenađeni kad je dobio otkaz", rekao je Kimmich u razgovoru za TZ.

Thomas Tuchel (49) ubrzo je imenovan novim trenerom Bayerna. Do kraja sezone očekuje ga borba s Borussijom Dortmund za prvo mjesto u Bundesligi i četvrtfinalni dvoboj Lige prvaka s Manchester Cityjem. Nagelsmann se pak spominje kao mogući novi trener Tottenhama nakon odlaska Antonija Contea.

Pročitajte više