Bild: Otkaz Hrvatu izazvao je potres u Bayernu

Foto: Profimedia

OTKAZ koji je u Bayernu dobio Toni Tapalović nakon više od 11 godina na poziciji trenera golmana izazvao je potres u klubu i trener momčadi Julian Nagelsmann morat će se pobrinuti da se to ne odrazi na njegov odnos s Manuelom Neuerom, navodi Bild. Tapalović je u Bayern došao kao osoba iznimno bliska Neueru.

Sprijateljili su se kao golmani Schalkea iz obojici rodnog Gelsenkirchena, a ubrzo su postali nerazdvojni. Neuer je uz starijeg kolegu zavolio Hrvate i Hrvatsku te postao stalni gost njene obale. Upitno je kako će otkaz Tapaloviću utjecati na Neuera, koji je trenutačno zbog ozljede izvan kadra momčadi.

Nagelsmann smiruje situaciju

Pitanje koje Bild postavlja jest može li između Nagelsmanna i kapetana i dalje postojati harmoničan odnos nakon što je Nagelsmann najurio Neuerovog prijatelja.

"Mislim da se naš odnos neće pokvariti jer to nije bila odluka koja je bila usmjerena protiv Neuera. Naravno da se ne slažu svi s tom odlukom i naravno da je Neuer tužan zbog njega. Nadam se da će se nastaviti družiti privatno, to je važno. A kad ozdravi i vrati se, Neuer će ponovno biti naš važan igrač", rekao je Bayernov trener.

Jupp Heynckes, Josep Guardiola, Carlo Ancelotti, Niko Kovač, Hansi Flick i Julian Nagelsmann mijenjali su se kao šefovi stručnih stožera Bayerna, ali Tapalović je bio konstanta pod svima njima. To se promijenilo prije nekoliko dana.

Pročitajte više