EUROPA LIGA

Bild: Trapp je na bočici s vodom imao zalijepljen papir. Nitko o tome nije govorio

Foto: EPA

KEVIN TRAPP obranio je jedanaesterac Aaronu Ramseyju i tako Eintracht Frankfurtu donio pobjedu i trofej osvajača Europa lige. Regularni dio završio je rezultatom 1:1, nakon čega u produžecima nije bilo pogodaka. U udarcima s bijele točke nije zabio samo Ramsey.

Njemački golman time je postao heroj susreta. Bildov novinar Roland Palmert prisustvovao je utakmici, a kasnije je rekao da je Trapp na svojoj bočici za vodu imao zalijepljen papir na kojem je pisalo kako koji igrač Rangersa puca penale. "Trapp je u odličnoj formi. Njegov trener Jan Zimmermann prije svake utakmice priprema ga za slabosti i prednosti izvođača penala", rekao je Palmert.

"Dao mu je bocu za vodu, a na njoj je bio papir s imenima igrača i, vjerojatno, njihovim omiljenim načinima pucanja. Nitko o tome nije javno govorio, a tijekom slavlja ih nismo htjeli ometati", izjavio je novinar Bilda. Dok je Velšaninu obranio, zabijali su Tavernier, Davis, Arfield i Roofe. Među izvođačima za škotski klub trebao je biti i Borna Barišić, no zbog ozljede je izašao u 117. minuti.

Pročitajte više