HRVATSKI NOGOMETAŠI

Bild: Velikan spremio bogatu ponudu za Antu Rebića

Foto: EPA

ANTE REBIĆ je ozlijeđen i neće biti na raspolaganju Zlatku Daliću za predstojeću akcije Hrvatske protiv Walesa u borbi za Euro, utakmicu koju ne smiju izgubiti.

No to ne znači da hrvatski napadač ne može raditi na planovima za budućnost. Više nije tajna da će Rebić napustiti Eintracht iz Frankfurta nakon ove sezone, a ostaje samo pitanje gdje će nastaviti karijeru. Spominjao se u kontekstu odlaska u Manchester United, Chelsea, pa čak i Bayern iz Münchena, ali se ništa od toga zasad nije realiziralo.

To je nedavno priznao i sportski direktor bundesligaša Fredi Bobić.

"Tijekom ljeta bismo mogli ostati bez sve trojice napadača: Jovića, Rebića i Hallera. A nismo ni u problemima, ne moramo ih prodavati. Takav je nogomet", nemoćno je priznao Bobić.

>> Ante Rebić na odlasku: "Morate nas razumjeti, nemoćni smo"

Ako potpiše za Inter, Rebić će biti plaćen kao Icardi i Nainggolan, dva najplaćenija igrača u klubu

Njemački Bild jutros je objavio informacije o tome da reprezentativac Hrvatske ima bogatu ponudu talijanskog velikana. Riječ je o Interu koji je nedavno predstavio novog trenera Antonija Contea, a koji ima veliku želju dovesti još jednog Hrvata u milansku momčad.

Ako uspiju dogovoriti transfer Rebića, Nerazzurri ga planiraju učiniti jednim od najplaćenijih nogometaša u klubu. Ante na stolu ima ponudu od čak 4,5 milijuna eura godišnje, koliko su, usporedbe radi, trenutno plaćena samo dvojica interovaca - Icardi i Nainggolan.

Rebić, koji ugovor s Eintrachtom ima do 2022., u sezoni je iza nas u 38 utakmica zabio deset golova uz šest asistencija.

Pročitajte više