Bilić i Asanović: Ne možemo bez Da Silve

ZA PORAZ od mlade izraelske reprezentacije odgovornost su preuzeli izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, te njegov prvi suradnik Aljoša Asanović. To je bio treći poraz zaredom naše mlade reprezentacije u prijateljskim susretima. Sva sreća u kvalifikacijskim susretima imamo pobjednički niz, za koji se nadamo da će se nastaviti.

"Hvala predsjedniku Markoviću što je stao u našu obranu, ali nama ne treba alibi. Kao što smo svi zajedno zaslužni za pobjede u kvalifikacijama, tako moramo snositi odgovornost i za ove poraze u prijateljskim susretima" - kazali su Bilić i Asanović.

Izbornik mlade reprezentacije dodao je kako će pokušati dogovoriti da Eduardo da Silva ostane još neko vrijeme s mladom reprezentacijom. Biliću je jasno da je njegova momčad samo servis Vatrenima, no smatra kako je Da Silva nužan mladoj reprezentaciji.

"On je tip igrača koji čini prevagu. Dudu je za našu mladu reprezentaciju isto što i Ronaldinho za Barcu, a Henry za Arsenal. Razigrava sve oko sebe" - rekao je što misli o Dinamovom napadaču Bilić, prenosi Jutarnji list.

Bilić se nada kako će prije početka kvalifikacija uspjeti doći i do koje pobjede. Zasad imaju dogovoren samo prijateljski susret s BiH, 2. ožujka, a nakon toga slijede kvalifikacijske utakmice s Islandom i Maltom.

Pročitajte više