Bilić i Asanović žele Bokšića u stožeru mlade reprezentacije

IZBORNIK mlade hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić najavio je mogućnost dolaska još jednog bivšeg hrvatskog reprezentativca u stožer mlade reprezentacije.

Nakon Aljoše Asanovića uz bok Bilića mogao bi stati i Alen Bokšić, jedan od najcjenjenijih hrvatskih napadača svih vremena.

Kako saznajemo iz HNS-a Bokšića još nitko nije kontaktirao, te je pitanje je li on uopće zainteresiran za neku funkciju u mladoj reprezentaciji.

Glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Ivan Rotim rekao je za Index.hr kako bi se za Bokšića definitivno našla neka funkcija u mladoj reprezentaciji, ako bi on zaista bio zainteresiran, no potrebno je sjesti sa svom trojicom – Bilićem, Asanovićem i Bokšićem, te dogovoriti detalje eventualnog Bokšićevog dolaska u stožer mlade reprezentacije.

Alen Bokšić nogometnu karijeru završio je u veljači 2003. godine, točnije, svoju posljednju utakmicu u profesionalnoj nogometnoj karijeri odigrao je 11. siječnja 2003. godine u dresu premierligaša Middlesborougha.

Osim u Middlesboroughu Bokšić je igrao u Hajduku, Marseilleu, Laziu, Juventusu, osvojio je prvenstvo Francuske i Italije, te bio klupski prvak Europe i svijeta.

A.H.

Pročitajte više