Bilić i Bišćan se sastali u S. Arabiji. Na pobjedu i dalje čekaju preko mjesec dana

Foto: EPA, Marko Lukunić/PIXSELL

DVOBOJ hrvatskih trenera u saudijskom prvenstvu završio je bez pobjednika. Al Fateh Slavena Bilića i Al Shabab Igora Bišćana odigrali su 1:1. Bilićeva momčad povela je u 15. minuti golom Mourada Batne, no Abdullah Radif donio je bod Bišćanovom sastavu u 58. minuti.

I Bišćan i Bilić u negativnom nizu

Bio je to drugi međusobni ogled Bilića i Bišćana otkad su stigli u Saudijsku Arabiju, a u prvom, odigranom u listopadu, Bišćanov Al Shabab bio je bolji nakon produžetaka u osmini finala kupa. Trenutno, ipak, ni jednom ni drugom hrvatskom stručnjaku ne ide dobro.

Bilić je zadnji put pobijedio 27. listopada i to u dvoboju s Al Raedom, čiji je trener Igor Jovićević. Nakon toga je ispao iz kupa, a u šest prvenstvenih kola osvojio svega dva boda. Bišćan je pak bez pobjede od 3. studenog, poslije čega je u prvenstvu tri puta remizirao i dva puta izgubio, a ispao je i u kupu. 

Jovićević izgubio, bivši kapetan Dinama asistirao

I Jovićevićev Al Raed je igrao u petak i kod kuće izgubio 1:0 od Damaca. Jedini pogodak zabio je Georges N'Koudou na asistenciju bivšeg Dinamovog kapetana Domagoja Antolića. Al Raed trenutno je pretposljednji na tablici saudijskog prvenstva.

Pročitajte više